24 marts 2008

Ny Voluntør

Alan Kaiser er vel ankommet til LAMB Skole. Her spiller han dog skak med en
af mine naboer.
Bed og tak for Alan og de andre voluntører og lærere der arbejder på LAMB.

21 marts 2008

God påske

Eleverne og lærerene ønsker jer alle en velsignet påske.
Han er opstanden. Det er grund til glæde.
Ovi i 8. klasse har lavet kunstværket.

16 marts 2008

LAMBs nye website

LAMB Integrated Rural Health & Development Project har fået et nyt website. Kig omkring og se et udsnit af de mange aktiviteter der foregår ud fra LAMB.

Websitet der er på engelsk kan findes på www.lambproject.org eller ved at klikke på linket i højre kolonne.

15 marts 2008

Byggeriet

Første sal er nu kommet så langt at vi kunne være flyttet ind. Glarmesteren har spurgt om at få lov til at vente med at sætte ruder i så han kan gøre det hele på en gang. Det er nok fordi han er bange for at ruderne bliver knust af murerne som stadig er i gang ovenpå. Vi har lært af Bergers malespecialister at cementen helst skal tørre i mindst to måneder så der kommer nok ikke maling på væggene før til efteråret, for det er almen viden her at man ikke kan male i regntiden. Snart sniger luftfugtigheden sig op i halvfemserne og der bliver den så indtil oktober hvis vejret ter sig som normalt.

 

På billedet er en gruppe lærere på tur i de nye lokaler.

Insekter

Edderkopper er meget almindelige her i Bangladesh. Denne på omkring 8 cm er stadig på fri fod på skolen. Det er som tak for at have spist en kakerlak. Vi har både denne slags og andre der jæger andre insekter og små frøer, de er nok mere almindelige end dem der spinder net. (Det er ikke normen at de som denne frivilligt udstiller sig på opslagstavlen.) Vi ønsker den god jagt.

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development