28 januar 2009

Aunty Lucky


Efter mere end fem år på LAMB Skole er Aunty Lucky rejst. Hun fik, langt om længe, det ønskede arbejde hos World Vision - Bangladesh og havde sidste dag på skolen i dag, onsdag.
Vi er taknemmelige for det arbejde Lucky har gjort på skolen og glæder os over at hun har lovet at besøge os en gang imellem.
Hver gang en lærer rejser holder vi en lille afskedsfest for dem med alle elverne. På billedet konkurerer Lucky med Ashish om hvem der kan spise flest 'misti-er' (meget søde kager) på et minut. Ashish vandt med seks imod Luckys tre.

22 januar 2009

Årets velsignelser - 2008

Der er meget at sige tak for, og god grund til at give Gud ære. Følg med i listen til højre, hvis ikke du har tid til at læse de andre indlæg og alligevel.
Hvis jeg nævnte navne ville der være mange flere på listen, men jeg har valgt ikke at gøre det her. Igennem den sidste tid har jeg haft anledning til at tænke over hvordan det går på skolen og der er grund til glæde og tak.
Gud har været trofast og rig på godhed. Vi har en skole der er vokset i både elevtal og kvalitet, vi har gode forhold at arbejde under og der er godt fællesskab blandt kollegaerne.

16 januar 2009

Voluntører og lærere på LAMB Skole

Der går næsten ikke en måned imellem hver gang vi tager afsked med en medarbejder eller byder velkommen til nye. Når der kommer nye til gør vi ikke så meget ud af det - det er de nye der gør livet lettere for os.
Her i januar er to nye lærere kommet til. Begge har været her før, den ene endog som elev. Eliel begynder først i morgen, men han begyndte for tolv år siden som elev i tredie klasse og har arbejdet som lærer i to omgange siden. Eliel er god til fysik og kemi og så har han godt engelsk, derfor er det oplagt at ansætte ham når der som nu er pauser i hans studier. Eliel regner med at blive her indtil sommer.
Ken Ford-Powell er læreruddannet fra England og har to gange tidligere været på LAMB som voluntør i en måned om gangen. Nu er han og familien flyttet hertil for at arbejde i tre år. Det rykker i udviklingen når der kommer gode kræfter til og vi er taknemmelige til Gud for det.


Alan Kaiser - her sammen med tredje klasse - har været på LAMB i et år. Han er en af en lang række voluntører der har været med til at løfte skolen op igennem årene. Alan har undervist i bibelkundskab og i engelsk. Han har udfordret os alle ved at drage os alle med ind i hans overvejelser og spørgsmål.
Et af de helt store plusser ved voluntører er den evne og energi de har til at engagere vore elever og lærere i fritiden. Alan har været med til at give, specielt drengene, aktiviteter og fællesskab som opbygger og måske gør mere for dannelsen end mange skoletimer fordi de bygger på frivillighed og venskab.
Har du lyst til at prøve selv kan du skrive mail til christianv snabel-a lambproject.org

08 januar 2009

Visum

Jeg har lige fået et billede af mit visum til Bangladesh. Det løber indtil 30 december 2009. Hvert år er det en udfordring at nyt visum og dermed tilladelse til at fortsætte arbejdet å LAMB.
Vores kontormand i Dhaka, Luke, der hvert år bruger rigtig mange timer at sikre at vi får vore visaer forsikrer mig om at han ikke har betalt bestikkelse. Det er et stort svar bøn, og et vidnesbyrd om hans udholdenhed og tro at jeg nu for tredje år i træk har fået mit visum lige efter det gamle er udløbet.
Jeg takker Gud for Luke og beder om at andre se hans tro.

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development