17 november 2008

Lys

Vi har lige haft besøg fra USA. De otte gæster rejser først i morgen tidlig. De har set skolen, sygehuset og udviklingsarbejdet ud fra LAMB; og de har fået lov til at se kulturen - i form af traditionelle danse, templer og moskeer.
De har også været rundt hos nogle af de familier hvis børn deres kirke er med til betale undervisning for.
I år har der været den tvist i besøget at nogle af de børn de støtter bor i murstenshuse. To af børnene er flyttet i bedre boliger. Da jeg begyndte at planlægge hvem vi skulle besøge var det lidt underligt at skulle have representanter for sponsorerne med til sådanne hjem. Efter at have tænkt over det tror jeg dog det er godt; for måske betyder det at den hjælp vi på LAMB er med til at give disse familier og andre omkring os, har givet dem det overskud der skulle til for at de kunne flytte op en tak og det er vel det en del af meningen med det vi gør.
Det var en god oplevelse at have gæsterne med rundt i forskellige hjem. Blandt andet fordi det var til gensidig glæde; elever bliver uddannede og familierne fik lov til at gengælde dette ved at byde gæsterne ind i deres hjems lys. Vel er lyset somme tider kun en staldlygte som den i billedet men der er god varme omkring.

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development