25 april 2009

Blandet nyt fra skolen

Seks af de ti kandidater vi inviterede til at komme til samtale mødte op den 23. april. Bortset fra en, var de alle gode til engelsk - og det var en stor opmuntring at se deres skriftlige besvarelser. Vi gav dem tre sæt af spørgsmål; et for at vurdere deres Engelsk, og to der evaluerede deres fagkundskaber indenfor hhv. deres 'hovedfag' og et andet fagområde som de selv kunne vælge.
Udvælgelsesprocessen tager lidt tid endnu, så jeg kan ikke rapportere om resultatet endnu.
En af vore udenlandske lærere står overfor måske at skulle rejse hjem en tur for at få et visum. Jeg beder om at det må kunne blive udsat til sommerferien. Bed endelig med. Der er forholdsvis megen kommen og gåen på skolen og når der så er en ekstra der rejser bliver det svært at planlægge. Det er godt at blive mindet om at Gud har sendt os den hjælp vi har haft brug for hver gang indtil nu.
Ellers har vi fået konkurrence; en tidligere lærer har åbnet en skole omkring to hundrede meter fra vores indkørsel. Det er lidt ærgerligt at han ikke har gjort det længere væk, der er mange steder der er brug for skoler, men på den anden side er der børn nok til både ham og os. Jeg beder om at de børn der kommer i hans skole også må få en god skolegang.
Vi har omkring fyrre ansøgere til næste skoleårs yngste klasse. Det er svært at skulle vælge de fjorten der får lov at begynde og dem der ikke gør.

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development