06 maj 2012

Afgangsprøver og strejker

Vores tredie hold afgangselever skal til eksamen første gang i morgen, mandag. Vi glæder os alle over det de har lært og over de år de har fået lov til at være en del af LAMB Skole. Det er en stor velsignelse for lærere at se deres elever gå videre til næste uddannelsestrin og blive voksne og selvstændige.
Deres udfordringer efter prøverne er at finde et sted at tage de næste to år (svarende til gymnasiet). Det er ikke så svært at finde skoler; det er et sted at bo der er den store udfordring for specielt pigerne.
For godt tre uger siden blev et højtstående medlem af oppositionen væk; han blev formentlig bortført. Oppositionen har givet en frist til i dag, søndag, før de siger hvad deres næste tiltag er. De sidste to uger har haft lignende frister og først erklærede de tre, dernæst to to, hele dages generalstrejker.
Hvis vore elever ikke kan tage deres prøver den dag de er sat til, eller muligvis dagen efter hvis vi får lov, skal de tage de fag det handler om igen og gå til prøver om et halvt eller et helt år.
Jeg skriver dette for at bede om din forbøn for situationen i Bangladesh og så er der anledning til at give tak for Adib, Oli, Omika og Priyana som nu er ved vejs ende på LAMB.
På det første billede er de tre piger med, på det andet er de alle med, men en af dem ser den anden vej.

1 kommentar:

Christian Vestergaard sagde ...

Tak for forbøn - det ser ud som om vi ikke får hartal (generalstrejke) i morgen alligevel.

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development