03 august 2008

Nyt skoleår

Vi er i gang igen. Første skoledag er vel overstået og børnene er tilbage, lige bortset fra de to der har røde hunde og hende der er i Indien fordi hendes bedstemor skulle opereres. Det er godt at have børn i lokalerne igen – og for første gang i de nye lokaler. Vi havde god plads til de 93 (af 96) børn og lærerne i vores nye musik og forsamlingslokale. På billedet er Tarcisius i gang med morgenandagten i dette lokale. Hvis det var lidt trangt var det mere på grund af de 15 forældre der også skulle være med og som ikke kunne sidde på gulvet.

Vi har haft travlt og det kommer til at gå stærkt meget af året, men som altid har Gud været trofast og sendt os de hænder vi har haft brug for til undervisningen. En af vore lærere, en volontør, rejser i begyndelsen af september. Det bliver spændende at se hvem der så skal tage hans timer. Mark Harrop har været en uvurderlig hjælp i sommerperioden til at hjælpe med at skaffe, flytte, organisere, dokumentere og i øvrigt tage sig af i hundrede vis af små opgaver på skolen.

Der er meget at være taknemmelig for; en del af vore familier har fået brug for en ekstra hånd på grund af fødevarekrisen og lige inden vi begyndte igen fik vi en pengegave så vi kunne give fire familier en lille håndsrækning så de kan få økonomien til at løbe rundt. Det kan somme tider føles som om vi er en Lasse Lasse lille i en stor stor verden med mange behov, men det er godt at kunne gøre en forskel for nogle få. Bed for os om at vi og familierne må se at hjælpen kommer fra Gud.

 

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development