01 april 2010

Han er opstanden


Glædelig påske til all i Danmark. Vi har påskeferie på skolen og fejrer både begyndelsen på Bangladesh' frihedskrig den 26 marts 1971 og påske.
På skolen forbereder vores første tiende klasse sig på at tage afgangsprøver i maj og juni. Det er godt at se hvordan de får bedre og bedre styr på pensum og arbejder mere og mere intenst på at lære det hele. På et eller andet tidspunkt kommer vi nok til at gå fra egentlig undervisning og læring til 'cramming' hvor eleverne bare lærer udenad.
Den 6. april skal der være inspektion af skolen i forbindelse med registrering af 6. til 8. klasse. Regeringen introducerer nye prøver efter 8. klasse (første gang i november 2010) og for at vore elever skal kunne være med skal vi have en ny registrering. Bed om at vi må have alle nødvendige papirer parat og at inspektørerne vil være venlig stemt og tilfredse med både vores standard og den respekt vi viser dem.
Vi venter stadig på visum til mange af lærerne og på arbejdstilladelse til mig. Vi er taknemmelige for de arbejdstilladelser vi har fået til udenlandske lærere og beder om at deres visumansøgninger vil gå nemt igennem.

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development