28 juni 2010

Skoleafslutning 2010

Vi er ved vejs ende igen efter et skoleår der på mange måder er som andre år, men som på på i hvert fald to områder er anderledes end andre skoleafslutninger.


På billedet er vi ved at give udtalelser og eksamensbeviser til de mindste elever.
I år har vi taget afsked med vore første to 'O Level' elever - de har taget tiende klasses afgangseksamen i det gamle engelske system der er et af tre alternativer her i landet. Det betyder at de ikke har fået noget eksamensbevis her fra LAMB og at de må vente indtil august før de får deres resultater. Inden de får disse beviser håber de på at begynde på 'gymnasiet' i hovedstaden, Dhaka.

På skolen har vi arbejdet hårdt med at finde ud af hvordan det egentlig er det hele fungerer så andre kan tage over når den nuværende skoleleder, undertegnede, rejser væk i et halvt år. Det er godt at se andre tage ansvar og tage over. Det er godt at blive 'tvunget' til at lade andre komme til.

Bed gerne for både Ovi og Rupom som er blevet færdige med tiende klasse og bed for elever og lærere på skolen, at vi må blive godt klare til det næste skoleår.

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development