09 juni 2012

Bønnesvar

Tusind tak til alle jer der bad med for snart tre uger siden da jeg skrev om strejker og problemer med at komme til afgangsprøver.
I går var vore fire elever i 10. klasse til deres sidste prøve og kom tilbage med smil på læberne over at have gjort det godt. En fin afslutning på en måned med 21 skriftlige prøver.
Jeres bønnesvar var at der kun var to dage hvor eksamenstiderne blev ændret. Den første til klokken kvart i tolv om natten og to andre i række fra halv otte en onsdag aften. Een prøve midt om natten er en oplevelse, flere ville have været et problem, men vi er taknemmelige for at ingen af prøverne blev aflyst. Fra tirsdag til torsdag i denne uge har der været transportstrejke i vores del af landet. Togene har dog kørt til tiden, og tohjulede køretøjer har været undtaget så vore elever havde ikke problemer med at komme til Dinajpur. De to der alligevel ville havde kørt på motorcykel havde endog sikrere trafik fordi der hverken var busser eller lastbiler på vejene.
Det største er dog at ingen af prøverne blev aflyst.
Eleverne kan nu holde sommerferie, når de er blevet optaget på det der svarer til gymnasiet her i landet.
På LAMB Skole begynder vore årlige prøver i morgen, søndag d. 10 June.
Midt i travlheden har vi fået besøg af en tidligere elev der gik på skolen i godt et år fra hun var fire. Kun en af hendes klassekamerater og en af hendes lærere var hjemme, men det er altid hyggeligt at få besøg fra fortiden. Eva (i midten) er på studietur for at se et forskningsprojekt LAMB er en del af. Joanna søger om optagelse på medicin.

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development