27 januar 2014

Morgensang 2014

Det er søndag morgen på LAMB Skole og en stille brise frister fotografen ved at brede flaget ud. Børn og lærere synger nationalsangen 'Mit gyldne Bengalen, hvor jeg elsker Dig.' Vi er begyndt på et nyt semester og hver søndag foregår det her. Det er en god oplevelse at få lov til at stå foran børnene og høre dem synge så højt de kan. Selvom det ikke altid er helt rent, tror jeg vi gør landet ære med indsatsen.

Et nyt år med nye udfordringer er lige begyndt; der er store udskiftninger på skolen. På grund af at regeringen ansætter f.eks. sygeplejersker i store grupper mistede sygehuset i oktober 16 sygeplejersker som tog deres 10 børn med fra skolen og med begyndelsen af et nyt år er 8 andre børn rejst.

Til sommer flytter en lærer væk og to andre skal på hjemmeophold i tre til seks måneder. Der kommer nye elever til hele tiden, både børn af sygeplejersker og andre. Vi har også brug for nye lærere til at erstatte dem der rejser.

Hvis du har lyst til at undervise på engelsk i Bangladesh kan du se mere om mulighederne på LAMBs hjemmeside. Vi betaler ingen løn og du skal selv dække alle udgifter, men spørg din Gud, din menighed og/eller dine venner om de vil være med til noget godt i Bangladesh.

Ingen kommentarer:

LAMB Skole - Bangladesh

En del af LAMB
Integrated Rural Health & Development